lauantai 23. marraskuuta 2013

Vieläkö on villihevosia?



Näillä fiiliksillä mentiin tänään. Puunasin hevosen siistiksi (On muuten harvinaisen epämiellyttävää yrittää selvittää kuraista häntää), ja päästin sen kentälle irti kivojen patsastelukuvien toivossa. Kuitenkin heti, kun W huomasi olevansa irti, se kääntyi kannoillaan ja rallitteli innoissaan pierupukkilaukkaa ympäri kenttää, noh, se niistä patsastelukuvista.

 



























En yhtään epäile etteikö Wermellä olisi kahden vapaapäivän jälkeen idioottivirtaa, mutta ihan tätä en odottanut. No, tänään otettiin sitten rallikuvia. Niin ja olihan Wermen kiinniotto jo itsessään ohjelmanumero, kun tamma lähti pukkilaukkaa vastakkaiseen suuntaan, kun sitä kohti lähti kävelemään. Tadaa, kaivoin leivän taskusta ja kuin taikaiskusta hetkessä tamma seisoi edessäni.





Kaveritkin katsoo tarhasta "Mitä ihmettä tuo idiootti oikein tekee."
Kuvaussessioiden jälkeen satuloin Wermen ja suuntasimme kentälle. Odotin innolla, olisiko Wermen ratsastettavuus muuttunut edelleen parempaan suuntaan, nyt kun hampaat oli raspattu ja lohjennut maitohammas poistettu. 

Harrastin siis epämääräistä päämäärätöntä kouluratsastusta, lähinnä yritin saada avut läpi ja testailin, että kaikki toimii kuten pitääkin. Omasta mielestäni tamma ainakin asettui helpommin, eikä lähtenyt juoksemaan, kun sitä yritti taivuttaa vasempaan kierrokseen. 

Kauaa en kentällä viitsinyt pyöriä, kun W sen verran kivasti toimi, ja kaikissa askelajeissa. Lähdettiin siis vielä maastoon köpöttelemään, nyt kun oli vielä valoisaa. On kyllä niin mukavaa ja rentouttavaa Wermen kanssa kahdestaan samoilla metsäteillä ja pieniä polkuja pitkin, kun hevonen on niin mahdottoman hyväntuulinen ja kääntymässä jokaiselle pikkupolulle mitä matkan varrelta löytyy. 

Sinne se heppanen jäi tyytyväisenä talliin syömään heinää, huomenna varmaankin sitten mennään taas maastoilemaan!



Niin ja edelleen saa kysellä jos jokin mietityttää, jotta saisin kysymyspostauksen vihdoin kasaan. Myös muita postausehdotuksia otetaan vastaan! 

Kiitti ja kuitti.

7 kommenttia:

  1. en ole ikinä pitänyt kauheasti suokeista, mutta werme on kyllä kaunis:)

    VastaaPoista
  2. On se vaan aika lutunen :)

    VastaaPoista
  3. Eksyin tänne Ht netin kautta, ja täytyy kyllä sanoa, että ihania kuvia!!!!

    VastaaPoista
  4. Voi että ku se on niin IHANA!!

    VastaaPoista