tiistai 27. toukokuuta 2014

I'm a lonely cowboy!

Tai ehken kuitenkaan. Mentiin eilen siis ilman satulaa, pitkästä aikaa!

Wermeroosa on tainnut aikuistua tai jotakin. Sen koko olemus on rauhoittunut, etenkin karsinakäyttäytymisessä. Vielä joskus vuosi takaperin tamma oli äärimmäisen rasittava hoitaa karsinassa, kun se pyöri ja hyöri ja sähläsi omiaan taukoamatta. Tänä päivänä se seisoo yleensä nätisti paikoillaan ja saattaa järjestellä olkia karsinassa, mutta on silti utelias ja touhuaa mukana mm. suojien laitossa. Toki on päiviä, jolloin W:n on mielestään täysin mahdotonta pysyä aloillaan, mutta nykytilanne alkaa olla jo kiva. Koska tallilla ei suurta kävijämäärää ole, on ihanaa, ettei Werme ole läheisriippuvainen. Sille on ihan OK tulla yksin sisälle tai vaikkapa lähteä ilman heppakavereita maastoon.

Takaisin eiliseen. Tosiaan, tarkoituksena oli vähän humputella ja verrytellä sunnuntaisten kisojen jäljiltä. W toimi myös ilman satulaa tosi kivasti, vaikkakin olisi halunnut mennä ravissa lujaa! Kuskilla on tällä hetkellä alimmat vatsalihakset jumissa, ilmeisesti kyydissä pysymisen eteen on pitänyt jotakin tehdä, hah!

Tiukka takakeno!


W näyttää kieltämättä jo aika isokokoiselta, tuleekohan siitä todella se suomensuurhevonen?



Nauran mun asennoille näissä kuvissa, haha!









Ai mitenniin takakorkea? 





Blogi on mitä mainioin tekosyy pakoilla siivoamista valmistujaisia varten, hahaa! Mieleni tekisi kirjoitella teille tarkemmin jostakin aiheesta. Postausta on kyselty muun muassa meidän uudesta avaruussukkulan näköisestä itse rakennetusta heppa-autosta, kuin Wermeroosan ruokinnastakin, mistä teitä kiinnostaisi lukea?

8 kommenttia:

  1. Avaruussukkula kuulostaa hyvältä :D Entäs kuvauskaluston esittely?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Autosta voisin tosiaan postausta kirjoitella. Kuvauskaloston esittely ei kovin paljoa itseäni kiinnosta, kun olen vaihtamassa lähiaikoina uudempaan ja laadukkaampaan kuvauskalustoon Ehkä sitten voisin aiheesta kirjoittaa. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tästäkin tosiaan voisin jotakin teille kirjoitella. :)

      Poista
  3. Hyviä ideoita, entäs varustepostaus? :)

    VastaaPoista
  4. Oletteko tulossa syksyllä Kuninkaallisiin laatuarvosteluun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vielä vähän mietinnän alla, katsotaan miten kisakausi lähtee käyntiin. :)

      Poista
  5. Sinne vaan näyttäytyyn. :-)

    VastaaPoista