tiistai 3. kesäkuuta 2014

Katso kengurun loikkaa, mies on löytänyt sen!

Otsikko liittynee eiliseen. Koska eilen oli rankka päivä takana rakkaan kissavanhuksen menetyksen vuoksi, ei ollut lainkaan sellainen olo, että jaksaisi keskittyä ratsastamiseen.


Kummasti Wermeroosa saa surunaamankin muuttumaan hymynaamaksi, on se niin ihana. Oma terapiaheppa, hih. Eilen illasta suunnattiin tallille, ja päätettiin vähän käydä tammaa harjaamassa ja irtojuoksuttamassa. Pakko muuten tähän väliin hehkuttaa, että Tokmannilta saa omasta mielestäni ehkä parhaita kovia harjoja! Meillä neljäs Tokmannin harja menossa, irroittaa lian hyvin ja jouhet saa selvitettyä helposti, eikä hintakaan tainnut olla kuin muutaman hassun euron. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, haha!

"Mitä, pitiks mun juostakin?"

"Tiedätkö, mä oon vähän miettinyt..."

"..Oon ihan vakavissaki suunnitellu vaihtavani ratsun hommat ninjailuun."
"Katsos kun olen niin sulavaliikkeinenkin.."

"Ai haluat kuulla lisää perusteluja, miksi olisin oiva ninja?"


"Huomaisin kaikki vaarat.."


"Ja eliminoisin ne!"

Vruuuuuuuum!


Bojoing!


"Nyt olen ollut jo riittävän kauan villi, voidaan mennä takaisin talliin!"

Tallille menoon oli myös toinen syy. Olen jo kauan haaveillut kuvauskaluston päivittämisestä, ja nyt valmistujaisteni varjolla on mitä mainioin hetki palkita itseni ahkerasta koulussa puurtamisesta pienellä valmistujaislahjalla. Nikon on nyt vaihtunut Canoniin. Pahoittelen siis jatkossa esitettäviä kuvia etenkin alussa, sillä luonnollisesti Canonin ja Nikonin välillä on iso ero. Muutakin kuin vanhan 40D:ni ja Canonin 70D:n välinen kymmenisen vuotta. Varautukaa siis lähitulevaisuudessa kuviin, joissa säädöt on ihan päin pyllyä, kyllä se kuvanlaatu siitä taas paranee, kunhan pääsee vähän perille uuden kameran säädöistä.

Ja jännitys senkun tiivistyy, perjantaina pakataan Wermeroosa tavaroineen autoon ja suunnataan Niinisaloon kenttäleirille!



4 kommenttia:

  1. Harmi kun menetit kissasi :( Mutta on kyllä söpöjä kuvia Wermestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se harmi, mutta väistämätön osa elämää. :) Kiitos, säädöt ei vielä ole ihan kohdillaan, mutta opettelen saamaan nekin joskus kohdilleen kuvatessa. :D

      Poista
  2. millä olet tehnyt bannerisi ja miten olet saanut nuo wermeroosa ja saara kuvat tuonne sivulle:o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gimpillä, ensin yhdistellyt kuvia (ohjeet löytyy varmastikin netistä), sitten lisännyt nuo värit reunoihin ja lopuksi vielä rajattu pääkuva lätkästy tuohon päälle ja tekstit viimesenä. :) Ja nuo esittelysivujen kuvat saa tuonne, kun laittaa tavallisten linkkien tilalle kuvalinkit. :)

      Poista