keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Läpiratsastusta



Otsikko kertoo oleellisimman. Wermeroosan kanssa on monta kuukautta vaan humputeltu kentällä kevennellen, hypätty ja maastoiltu/peltoiltu, ja kunnollinen kouluratsastus on jätetty vähemmälle. Nyt kuitenkin olisi palattava ruotuun jo ihan lähestyvän kisakaudenkin takia, ja Kaisa kipusi W:n selkään pitkästä aikaa viime viikolla.

W liikkui omaan silmään oikein mallikkaasti, joskin kuulemma takajalat meinaa jäädä talliin, jolloin neitihevonen painuu helposti kuolaimen alle. Pientä fiksausta ja ollaan taas kisakunnossa myös koulupuolta silmälläpitäen. Ensimmäiset estekisat on tosiaan nyt jo tulevana sunnuntaina, toivotaan että meillä menee hyvin!

Nyt kuitenkin lopetan turhanpäiväisen jaarittelun, alla siis kuvia perjantain ratsutuksesta, antaa niiden puhua puolestaan.



















Loppuviikon suunnitelma meillä on seuraava; Huomenna ja mahdollisesti myös perjantaina minä ratsastan, huomenissa ainakin sileällä, perjantaista ei vielä ole varmuutta meneekö sekin samalla kaavalla. Saatiin tutulta lainaan sykemittari hevoselle, mielenkiinnolla odotetaan, että huomenna pääsee testailemaan. Jännää päästä seuraamaan, kasvaako kunto kevään aikana, ja mikäli joskus kesällä saadaan mittari uudelleen lainaan, millaiset syketasot silloin on.

Palaillaan taas asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti