sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Maailman ihanin Werme!

Jee, tänään on pitkästä aikaa ollut aurinkoinen päivä, ja se saa minutkin hyvälle tuulelle, vaikka koko viikko on mennyt kovin synkissä merkeissä. Tallilla kuitenkin odotti taas hörisevä ruunikko tamma, joka sai fiiliksen ihan huippuunsa, nytkin hymyilyttää kirjoittaa siitä.

Kuvia tältä päivältä on kovin paljon, joten taidan tehdä nyt hömppäpostauksen ja huomenna sitten ratsastuksesta enemmän. Koska sää oli näinkin hyvä, otettiin kamera mukaan, tarkoituksena ottaa Wermestä patsastelukuvia.

Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eikö?

"Minne ihmeeseen sä mua viet?"

"Herkkuja minulle heti nyt!"
Meillä oli pieniä malttamisongelmia, mutta voi ei miten söpöläinen tuo hevonen osaa olla. En edes osaa kuvailla sitä tunnetta, mikä itselläni tällä hetkellä on, onnellisuus!




"Näin ne arabitkin tekee, kattokaa mite kaunis ja siro oon!"







Toivottavasti kuvista välittyy se fiilis mikä minulla nyt on, ihan mahtavaa! En edes kykene kirjoittamaan mitään fiksua tässä olotilassa, pahoittelen sitä ja katsellaan, josko huomenna olisin jo rauhoittunut.

4 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, kaunis tamma!
    En vaan voi mitään sille, että joka kerta lukiessani Wermestä, mieleeni tulee italiankielinen sana verme, joka tarkoittaa matoa... Tupla-vee Werme on kuitenkin huomattavasti kivemman oloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tuosta italialaisesta sanasta en ole kuullutkaan, aika hauska! Heh, Werme tulee siitä, että nimeen haluttiin emän nimestä W ja isään, Hermeliin liittyvää :)

      Poista
  2. On se kyllä niiin kaunis otus ! ♥ Tosi hyviä kuvia :)

    VastaaPoista