sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Jiihaa!

Eilen oli ihan huippupäivä tallilla! Alunperin oli tarkoitus hypätä, mutta hypyt siirrettyyn sattuneesta syystä tälle päivälle, ja eilen sitten mentiinkin hetki sileällä, jonka jälkeen käytiin rallittelemassa maastossa.

Kentällä Werme oli alusta asti todella hyvä ratsastaa. Avut menivät heti läpi, joten kauaa ei kentällä edes tarvinnut mennä, sen verran, että kaikki askellajit käytiin läpi.


Kun Werme oli kentällä niin kovin hyvä, suuntasimme pian jo maastoon. Pian, kun pehmeä hiekkatie alkoi, siirryttiin jo raviin, ja pian laukkaankin. Suunniteltiin, että laukattaisiin eräs ylämäkipätkä muutamaan otteeseen, saa tamma voimaa lisää pikkuhiljaa. Ja kun ylämäen laukkaa ylös, tulee hyvät välikävelyt, kun kävelee alas.

Wermellä oli intoa! Ihana fiilis, ei voi muutakuin nauraa, kun hevonen painelee pää kolmantena jalkana menemään korvat tötteröllä, ja ylämäen alla lähtee matalana kiihdyttämään. Wermen kanssa maastoilu on muutenkin mukavaa, se kun ei turhia säiky tai kyttäile mitään.

Itselläni ainakin oli ihan huippukivaa, eikä Wermekään ilmeistä pääteleen pahakseen pistänyt.


Werme lentää!


Muutamien laukkojen jälkeen käveltiin vielä pieni maastolenkki, jonka jälkeen metsäpolkua pitkin takaisin tallille. Tälläkertaa olikin niin rentouttava ratsastuskerta kuin vaan olla ja voi! Ihanaa!




Tänään nakki napsahti meikäläiselle, ja Wermen lisäksi minulla on kaksi muutakin ratsastettavaa, saa nähdä pysyykö tämä tyttö kyydissä, kun pitkästä aikaa kipuan puoliverisen selkään! Siitäkin varmaan luvassa postausta!

5 kommenttia:

  1. Ihana Werme, se nois kuvis näyttää niin tykkäävän olla maastossa :)

    katajamasa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja kuvia, kaunis hevonen!

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia, Werme on tosi kaunis! :)
    http://69cups.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Käytätkö aina kannuksia Wermellä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyse on omasta laiskuudesta, ei vaan tule otettua niitä pois.. :D Mutta ei niistä mitään haittaakaan ole, vaikka Wermellä ei periaatteessa tarvitse edes käyttää kannuksia.

      Poista