tiistai 29. lokakuuta 2013

Werme koulukisoissa

Itsehän vietin sunnuntaipäiväni töissä, sillä aikaa Werme käväisi seurakoulukisoissa Kaisan ratsastamana. Luokkana oli Helppo C:2 2000, ja luokka oli rajattu aluetasolla kilpailemattomille ratsukoille. Luuseriluokka siis kyseessä.

W:n kisalook!

Minun on vaikea jaaritella pitkiä pätkiä Wermen käyttäytymisestä tai muusta vastaavasta, sillä itsehän en ollut paikanpäällä. Kaikki siis perustuu äitini kertomaan, kuviin sekä videoihin. Mutta kuten aina, Werme oli ollut kovin kiltti ja helppo käsitellä kisapaikalla. On se niin mukavaa, kun on helposti kuljetettava hevonen, ja sen kanssa pärjäisi vaikka yksinkin. Ei välttämättä aina tarvitse olla hakemassa apukäsiä hirveällä paniikilla jo kauan ennen reissuunlähtöä.




Radalla Werme oli kuulemma vähän turhankin pinkeä, ja alussa rikkoikin kerran laukalle joka tietenkin vähensi pisteitä. On ehkä ylimielistä sanoa omasta pollesta näin, mutta aika makean näköinen se on liikkuessaan.





Noottia tuomarilta tuli teiden ratsastuksista, tuosta laukalle rikosta, sekä malttamattomasta pysähdyksestä ja peruutuksesta. Kuitenkin erittäin tyytyväisiä ollaan tähän, prosentteja kertyi 62,727% ja pisteitä 138. Näillä tuloksilla sijoituttiin toiseksi, ja voittajalle hävittiin puolella pisteellä. Niin se vaan hevonen on erinäköinen, kun on oikeasti osaava pilotti kyydissä!

Pörrökarvainen kouluheppa <3
Tällä viikolla on sitten taas kevyempää, ettei Werme leipäänny työntekoon, kun nyt viimeaikoina on ollut rankempaa. Itse ajattelin maastoilla, kunhan kiireiltäni ehdin.

5 kommenttia:

  1. Hyvä W! Ootte kyllä hyvä ratsukko :)

    VastaaPoista
  2. Videon otsikossa on pikkasen väärät prosentit, mut tekstissä oikeet :)
    t. äippä

    VastaaPoista
  3. Mitä teille kuuluu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille kuuluu todella hyvää, pahoitteluni siitä, etten ole kertoillut kuulumisia vähään aikaan. Tallille ehdin vasta koulun ja töiden jälkeen, jolloin on jo pimeää ja kuvaaminen käy toivottomaksi. Ja koska en mielellään kuvattomia postauksia tee, ei tänne ole ollut oikeastaan mitään laitettavaa.

      Nyt viikonlopun aikana kuitenkin olisi tarkoitus ehtiä valoisaan aikaan tallille ja ottaa kamerakin mukaan, malttakaahan hetki vielä odottaa! :)

      Poista