perjantai 16. elokuuta 2013

Ei mitään uutta.

Eilen siis piti olla kouluvalmennus Wermen kanssa, mutta päätettiin perua se varmuuden vuoksi, koska tamma oli niin epänormaali tiistaina. Olisihan se ollut kiva käydä, kun valmentaja tuli pitkästä aikaa kaupunkiin, mutta on ajateltava hevosen hyvinvointia.

Hehe, hämmennän teitä kuvilla, jotka eivät liity aiheeseen mitenkään. Oon Werman varsapostauksen jälkeen vaan fiilistellyt kuvia vuodelta 2009, Wermen ensimmäiseltä kesältä.
Varsakuvien fiilistelyä, kuinka aika meneekään näin nopeasti.

Äiti kävi ajamassa Wermen eilen. Oli kuulemma ollut oma eloisa itsensä ja toiminut yhtä hyvin kuin aina ennenkin. Itse olen ajanut niin vähän, ettei varmuus riitä siihen, että lähtisin yksin tammalla ajamaan. Niin, ja ensin olisi hyvä oppia valjastamaan. Ehkä täytyy opetella, Werme niin tykkää siitä touhusta, ja onhan se rentouttavaa itsellekin.

<3


Joko tänään tai huomenna (tai sekä että) käyn ratsastamassa, kumpa Werme olisi ihan normaali. Itselläni on nyt viikonloppuna kaksi yövuoroa töissä, joten saa nähdä, miten täysillä valoilla ollaan ratsastamassa. Kohta olisi mentävä nukkumaan, että jaksaa valvoa aamuun asti. Päivät menee ihan hukkaan nukkuessa, mutta toivon mukaan jaksamus ja aika riittää tallillekin.

Hirvenvasa?
Järkevää kirjoitettavaa tulee, kun vain menen tallille ja kamera on mukana. Ollaan myös suunniteltu, että käytäisiin viikon päästä Wermen ensimmäisissä seurakoulukisoissa, sekin riippuu nyt siitä, millainen Werme on ratsastaa.

--

Mitä te haluatte kuulla, postausideoita otetaan vastaan! :)

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia <3 niin,mihin se aika meneekään,olen aivan samaa miettinyt..

    VastaaPoista