lauantai 31. elokuuta 2013

Asiat ajoissa taas!

Niin sitä vaan taas viikko vierähti. Aikaa ei postauksen tekemiselle ole ollut, joten tähän asti sen kirjoittaminen taas venähti. Mielummin myöhään kuin ei milloinkaan?

Oltiin siis koulukisoissa viimesunnuntaina, seurakilpailut siis kyseessä. Kilpailut pidettiin Relanderin ponitallilla, ja osallistujiakin oli ihan kivasti. Rata, jonka menisimme oli aikuisohjelma.

Werme oli kovin levoton, kun hetken joutui autossa odottelemaan ennen varusteiden laittoa, mutta kun kiipesin kyytiin, oli tamma kuin täi tervassa. Verryttelyssä Werme oli ihan OK, mutta vähän pohkeen takana, ja sitä joutuikin välillä muistuttamaan, että pitäisi liikkua omilla jaloilla.



Kun siirryttiin maneesista kilparadan viereiselle pikkualueelle, jumahdettiin täysin, en muista milloin Werme olisi ollut niin pohkeen takana, tiesin jo, että radasta tulisi jotakin aivan kamalaa.

Joku söpöliini ja huolestunut ratsastaja. © Mari Hyytiäinen
Radalla oltiin kovin pohkeen takana, kuitenkin kaikki tehtävät suoritettiin ihan mallikkaasti yhtä laukannoston epäonnistumista lukuunottamatta. Prosentteja kertyi 58,810 ja sijoitus oli 9/11. Ei siis pärjätty, mutta ompahan Wermen ensimmäiset koulukisat nyt takana. Wermen käytös kilpailupaikalla oli kuitenkin 10, monet aikuiset hevoset pelleili eikä esimerkiksi toiminut ratsain. Tästä mennään vain ylöspäin!

© Mari Hyytiäinen


Wermen hitauteen saattoi vaikuttaa sekin, että edellisen päivän ratsastus oli ehkä turhankin rankka. Se on aina niin hevoskohtaista, miten hevonen kannattaa liikuttaa kilpailuita edeltävänä päivänä. Ensi kerralla ollaan sitten taas vähän viisaampia.

1 kommentti:

  1. Onpas hurrrrjan kaunis hevonen <3


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista